Mini fotosessie

wat houdt zo'n minisessie in?

 

Je wil wel eens alleen, met je gezin of met eender wie op de foto, maar je hebt geen zin in veel gedoe en lange tijd te "poseren" voor de camera. Of je hebt een zeer drukke agenda en het lukt je niet om veel tijd vrij te maken, dan is dit echt iets voor jou! Een mini fotosessie kan op eender welke locatie dat je verkiest net zoals een gewone fotoreportage.

 

Een mini fotoreportage duurt maximaal een half uurtje, Geen grote keuzestress!

 

 

 

 

 

Hoe gaan we te werk

 

We kiezen een toffe locatie uit. Dit kan gaan van een leuk plekje in je eigen tuin tot een plaats die iets speciaals voor jullie betekent. Ik zie jullie daar dan op afgesproken tijdstip. 

 

We gaan van deze mini fotosessie een leuke tijd maken, er is plaats voor gekke bekken en fantasie, wees gewoon jullie zelf en de foto's komen dan wel. Deze hoeven zeker niet statisch en geposeerd te zijn. Ik wil dat jullie ervan kunnen genieten!

 

 

Genieten van elkaar en het moment, dat is de basis voor leuke en ongeposeerde foto's.

 

Jullie krijgen zeer snel je foto's toegestuurd, want ik weet dat jullie zeer benieuwd zijn naar het resultaat en ik vind het zelf ook belangrijk dat jullie niet té lang hoeven te wachten. Binnen 1 week (en na betaling) krijgen jullie de foto's in een online galerij toegestuurd.

 

 

 

Basic

 

* 30 minuten fotosessie

* online galerij (watermerk)

* 5 foto's naar keuze standaard geprint   15x10 cm 

* 5 gekozen beelden digitaal geleverd op lage resolutie

 

 

 

70€

Giant

 

* 30 minuten fotosessie

* online galerij (watermerk)

* mini album 7x7 cm met max 17 foto's naar keuze 

* 5 gekozen beelden digitaal geleverd op lage resolutie

 

 

 

120€

Voorbeeld mini album harmonica.