Sweets

Wat bedoelen we met sweets?

 

Met sweets bedoelen we veel meer dan enkel snoepjes.

Sweets zijn: geschenkmanden, zeepjes, traktaties op maat, doopsuiker, leuke tekstborden,fotoproducten, ...

 

 

 

Werking

 

Er zal u steeds ter plaatse allerlei worden aangeboden dat u zo kan aankopen, dit aangepast aan het seizoen en/of thema. Verder zal alles op bestelling gebeuren.

Hebt u een leuk idee?

Verlangt u een specifiek kado?

Kindje op komst?

Hebt u een feestje en geen tijd?

We bespreken alles samen en ik zal met veel liefde en plezier zorgen dat uw/ons idee werkelijkheid wordt.

 

Nieuwe producten die in de winkel worden aangeboden zullen steeds online met foto verschijnen. Hiervoor kan je me ook altijd volgen op Facebook of instagram.

 

Hebt u iets leuks gezien?

Bestellen kan via mail/telefonisch of ter plaatse.

Graag minimum 1 week op voorhand zodat ik u de beste service kan bieden.

 

 

 

Tekstborden & co

Er zijn op bestelling allerlei leuke gadgets beschikbaar. Deze zullen naargelang het seizoen of thema regelmatig ook worden aangepast. Regelmatig zal er ook een aanbod ter plaatse beschikbaar zijn zonder bestelling.

Kadobon

Deze zijn steeds te verkrijgen tijdens de openingsuren en op bestelling. De kadobon zal voor u klaar liggen op afgesproken tijdstip. Het bedrag kan u volledig zelf kiezen.

Thema - geschenken

Deze zijn steeds te verkrijgen tijdens de openingsuren en op bestelling. De nieuwigheden kan u steeds online vinden.Dit kan gaan van snoepjes tot en met zeepjes. 

Traktatie op maat - doopsuiker

Kindje op komst? Hebt u een verjaardagsfeestje gepland? Communie of lentefeest in aantocht, babyborrel,... Hebt u geen tijd om uren bezig te zijn met iets in elkaar te knutselen of opzoekwerk te verrichten? Dan kan u steeds bij me terecht. Samen bespreken we al uw (uw kinderen)wensen en komen we tot een uniek concept geheel volgens uw budget.

Geschenkmanden/relatiegeschenken

Graag zo veel mogelijk op bestelling, minimum 1 weekje op voorhand. Dit om u een topservice op maat te kunnen bieden. Hebt u iets in gedachten, laat het me dan weten en ik zorg voor de rest. Volledig op maat van uw wens en budget. Ter plaatse heb ik een minimum ter beschikking om u op korte termijn verder te helpen.

 

Foto - geschenken

Te verkrijgen op bestelling na een fotoreportage of u kan me de foto('s) via wetransfer bezorgen op afgesproken kwaliteit en ik zorg voor de rest.