Sweets

Sweets...         

Je kan zeggen dat dit een vreemde keuze is voor de producten die ik hiermee bedoel, maar je mag het niet te letterlijk gaan bekijken.

Ik bedoel het grootser dan waar "sweets" eigenlijk voor staat. Ik hou van lieve, zachte dingen, ik ben zelf ook iemand met een heel romantisch hartje, ik knutsel en frutsel dolgraag en wilde dit dan ook verwerken in wat ik jullie aanbied.

 

 

Eerst en vooral zijn er SWEETS ter beschikking in mijn studio die absoluut eetbaar zijn. Dit valt meestal onder de gekende thema's zoals sinterklaas, kerst, Pasen,... MAAR ik haal soms ook eens iets leuks/origineels in huis. Ook kan er, volledig OP MAAT VAN DE KLANT, een origineel geschenkje, traktatie, doopsuiker of wat u wenst worden samengesteld.

 

 

 

Dan zijn er nog de andere SWEETS, de leuke geschenken die regelmatig variëren en worden aangevuld of aangepast. Dit kan gaan van zeepjes tot allerlei leuke houten geschenken met lieve en leuke teksten op. Ook hier zijn er ook thema geschenken beschikbaar. Graag iets op maat,zoals kaartjes,..., dan vraagt u ernaar en ik doe het nodige.

.

cadeaubon : klik op deze knop