gallery/13072628_947192448730794_2120073438472337026_o

Over mij

 

Mijn naam is Kim Torfs en ik ben 37 jaar. Reeds van in mijn jeugdjaren ben ik bezig met fotografie en hou ik van creatieve hobby’s waarin ik mezelf volledig kan verliezen. Met de komst van mijn 2 schatten van kinderen, Luca en Sam, werd de liefde voor de foto steeds groter en ben ik steeds verder gegroeid. Een bezigheid werd een hobby en een hobby werd een passie tot ik dit jaar in maart heb beslist om professioneel het roer om te gooien en met fotografie als beroep te starten. Ook mijn creatief kan ik mijn inspiratie kwijt wanneer ik samen met U doopsuiker, geschenkmanden en/of traktaties volledig op maat ga maken.

Als fotografe hou ik ervan om met mensen om te gaan van jong tot oud. Ik sta erop dat de foto’s die ik maak de eigenheid van de persoon uitstraalt. Met veel plezier en enthousiasme zal ik steeds de tijd nemen om naar U te luisteren en mezelf zo veel mogelijk inleven in jullie wensen. Met een beetje humor en een warm hart verzorg ik een rustige sfeer zodat u zich snel comfortabel voelt bij het maken van de foto’s, want uiteindelijk verkrijg je de mooiste foto’s wanneer je je natuurlijk en spontaan gedraagt. Ik werk graag buiten in een natuurlijke omgeving of op een leuke locatie. Ik heb zelf een kleine studio indien u dit verkiest. Pasfoto's kunnen ook gewoon ter plaatse in de studio worden gemaakt.

Ik streef steeds naar een natuurlijk en stijlvol resultaat en vind het een heerlijke uitdaging wanneer men zelf ook iets origineels of creatiefs wil en kan inbrengen. Samen zorgen we voor een prachtige herinnering die we nog jaren kunnen koesteren.

gallery/img_4297 (2)
gallery/dsc_2242
gallery/img_2327-2