Wie ben ik

 

 

Ik maak voor jullie een blijvende herinnering aan één van de leukste, mooiste, meest ontroerende of gewoon gezelligste momenten.

Ik ben een jonge vrouw, getrouwd en heb 2 schatten van kinderen die al jaren semi-vrijwillig model staan voor mijn fotografische uitspattingen. Ik ben introvert en soms een beetje chaotisch, vaak onzeker behalve wanneer ik mijn camera hanteer. Zoals iedereen heb ook ik al enkele moeilijke jaren doorgemaakt, maar dat heeft me enkel gemaakt tot de vrouw die ik nu ben. Ik weet wat ik wil en durf hier ook voor gaan!

 

 

Een familiale sfeer en plezier met vrienden, maar ook samen lief en leed delen, ik ben een echte knuffelaar en heb een groot hart. Voor mij mag het alle dagen kerst zijn!

 

Ik hoop dat mensen me zien als een echte levensgenieter op alle vlakken.Een oude romantische ziel, zoals bij mijn liefde voor boeken, echte boeken! De foto's die ik maak mogen dit ook uitstralen: liefde voor het leven, speels, eerlijk, spontaan,gezellig en ook een beetje dromerig. Heel oprecht!

 

Ik hou enorm veel van kinderen en dieren, want: "what you see is what you get" bij hen. 

 

Ik hou van de natuur met al z'n geuren en kleuren! Het is één van de weinige dingen die nog gratis zijn en het mooie zit zelfs in de allerkleinste dingen. Wanneer je foto's in de natuur maakt krijg je automatisch vanalles mee. De geuren en kleuren kunnen je meenemen naar mooie herinneringen, zorgen voor rust en warmte, kunnen je zelfs een gevoel van geborgenheid geven. Dit alles zorgt voor pure emotie bij iedereen en dan heb je geen hopen "props" of "rekwisieten" nodig om mooie beelden te maken.

 

 

 

Ondanks dat ik afstudeerde als bouwkundig tekenaar, heb ik achteraf mijn technische creatieve vaardigheden nooit meer gebruikt tot op de dag mijn man en ik besloten ons huisje te verbouwen.

Het heeft me echter wel een goed ruimtelijk inzicht gegeven en dat is ook belangrijk als je foto's gaat maken.

Fotografie, daar ben ik al mijn hele leven door gefascineerd, ik kan dan ook uren naar foto's en dia's van in mijn jeugdjaren kijken. Mijn passie hiervoor is dan ook helemaal uit zijn voegen gebarsten toen ik zelf mama werd, ik wilde ook voor hen zo veel mogelijk momenten vastleggen als mogelijk om hier later SAMEN van te kunnen genieten.

 

Ik fotografeer alsof het voor mezelf zou zijn, vrolijk, puur, eerlijk en met heel veel warmte en liefde.

Dit vind ik ook terug in vele foto's van de Amerikaanse fotografe " Kate T. Parker", ze is onbeschrijflijk inspirerend! Kijk en luister maar eens naar het filmpje.

 

 

 

 

 

 

 

 

hoi hoi, weet je wat ik leuk vind?

 

Goedlachse en speelse mensen, klaar om een keertje lekker gek te doen.

Ik hou van mensen die ook van kinderen en dieren houden, een warm hart hebben en kunnen genieten van ouderwetse warmte, gezelligheid en romantiek.

Mensen waarmee er een directe klik ontstaat waardoor je je ogenblikkelijk thuis voelt, samen lachen en praten waardoor we in een familiale en prettige en zelfs huiselijke sfeer foto's kunnen maken waarbij niemand zich ongemakkelijk voelt.

 

 

 

 

Naast fotografie heb ik ook een passie voor creativiteit en hierdoor verzorg ik ook:

Sweets

" If you're always trying to be NORMAL you will NEVER KNOW how AMAZING you can be"

 

- Maya Angelou