Wat ben je mooi, je straalt!

 

Ik hou van spontaniteit en van het creëeren van een natuurlijke en ontspannen sfeer waarin je bijna vergeet dat er ook nog foto's worden genomen. We lachen en praten of zorgen dat er momenten ontstaan waarop je heel veel zegt zonder te praten. 

Ik hou van pretlichtjes in de ogen! Vaak zien mensen er tegenop om zichzelf te laten fotograferen, ik zal er alles aan doen om je op je gemak te stellen.
Graag werk ik buiten in de natuur of op een mooie locatie, doordat je niet alles op één vierkante meter moet doen ontstaat er een spontane en ongedwongen interactie tussen u en mij maar ook onderling als je met je gezin, vriendengroep, bff, partner, voor je communie,... op de foto gaat.

“Kinderen kunnen geen “uur” stilzitten en braaf doen wat er gezegd wordt. Ze voelen zich het meest op het gemak als ze lekker kunnen ravotten en stoeien, in de natuur bijvoorbeeld of in hun eigen vertrouwde omgeving

Lach met elkaar, ga om met elkaar en geniet met een grote "G"!

Ik sta open voor al jullie wensen en ideeën.

 

Hoe gaan we te werk?

Ongeacht het type fotoshoot*, aantal personen, moment van de shoot,...

1e uur: 85€ - bijkomend 1/2 uur: 30€

* uitgezonderd mini shoots en huwelijksreportages

 

U bepaalt zelf op voorhand hoe lang de reportage mag duren. Met kindjes kan je rekenen op 1 uur, voor volwassenen en/of bij reportages waarbij verschillende outfits worden gedragen kan je al snel rekenen op 1 + 1/2 uur.

U kiest zelf de locatie: buiten in de wijde wereld of gewoon in de studio

Na de fotoreportage beslist u zelf wat u nodig hebt. Er zijn geen aankoopverplichtingen gekoppeld aan de reportage. Tal van afwerkingen zijn mogelijk. U krijgt na de fotoreportage een gedetailleerde prijslijst mee.

De prijzen van de fotoreportage zijn steeds inclusief:

*nodige nabewerking

*voor- en nabespreking

*BTW 21%

 

*Huwelijksfotografie: neem gerust contact met me op. Je kan kiezen uit een pakket of we maken een prijs volledig op maat van jullie wensen.

 

*Mini shoot: korte reportage van max. 25 à 30 minuutjes, 3 foto's naar keuze uit de reportage in hoge resolutie en bewerkt, digitaal geleverd: 35€

 

Pasfoto's: U kan bij ons terecht voor uw pasfoto's tijdens de openingsuren of op afspraak na de openingsuren. Er zijn meerdere afdrukken mogelijk. Wij werken volledig conform de fotovoorschriften voor paspoorten.

 

 

 

 

 

gallery/190500_pasfoto prijslijst,overmaakgarantie maar niet met bril

In de kijker: