Hey hey,

 

Wat hou ik toch van foto's nemen! 
Het is allemaal gestart lang geleden toen ik mijn eerste kleine fototoestelletje kreeg, maar de echte kriebels kwamen er toen mijn zoon geboren werd.In zijn eerste 3 levensjaren heb ik wel duizenden foto's gemaakt en ondertussen in die periode wel tot twee keer toe een ander en "beter" fototoestel aangeschaft. Met enkele jaren later nog een dochter op de wereld te zetten was het hek helemaal van de dam.
 
Het liefst maak ik foto's buiten in de vrije natuur, zeer natuurlijk en ongedwongen, in de gezellige warmte en privésfeer bij je thuis kan er soms ook voor zorgen dat alles vanzelf gaat. Ik hou mezelf eraan om steeds te proberen om een ontspannen sfeer te creëren waarbij je zelfs vergeet dat er foto's worden gemaakt. We lachen en praten of zorgen ervoor dat er veel gezegd wordt zonder veel moeite te doen. Pretlichtjes in de ogen daar krijg ik het lekker warm van. Loopt iets niet zoals gepland, dan is dat ook goed want perfectie bestaat niet en wees eerlijk, het zou ook maar saai zijn...
 
Het liefst zie ik kinderen volledig zichzelf zijn, niet steeds kijken naar de camera of mooi stilzitten. Nee hoor! Laat ze maar ravotten en spelen of overal aan prutsen. Bij volwassenen tracht ik ook altijd te streven naar dat moment waarop mensen volledig in elkaar opgaan, een grapje, lachen naar elkaar, een dikke knuffel, huilen,... Echte pure emotie en genieten met een grote "G"! Gek doen, eventueel samen met de kids, is altijd een pluspunt!

Wat kan ik je bieden?