Wat ben je mooi, je straalt!

 

Ik hou van spontaniteit en van het creëeren van een natuurlijke en ontspannen sfeer waarin je bijna vergeet dat er ook nog foto's worden genomen. We lachen en praten of zorgen dat er momenten ontstaan waarop je heel veel zegt zonder te praten. 

Ik hou van pretlichtjes in de ogen! Vaak zien mensen er tegenop om zichzelf te laten fotograferen, ik zal er alles aan doen om je op je gemak te stellen.
Graag werk ik buiten in de natuur of op een mooie locatie, doordat je niet alles op één vierkante meter moet doen ontstaat er een spontane en ongedwongen interactie tussen u en mij maar ook onderling als je met je gezin, vriendengroep, bff, partner, voor je communie,... op de foto gaat.

“Kinderen kunnen geen “uur” stilzitten en braaf doen wat er gezegd wordt. Ze voelen zich het meest op het gemak als ze lekker kunnen ravotten en stoeien, in de natuur bijvoorbeeld of in hun eigen vertrouwde omgeving

Lach met elkaar, ga om met elkaar en geniet met een grote "G"!

Ik sta open voor al jullie wensen en ideeën.

 

 

 

*Huwelijksfotografie: neem gerust contact met me op. Je kan kiezen uit een pakket of we maken een prijs volledig op maat van jullie wensen.

 

 

Pasfoto's: U kan bij ons terecht voor uw pasfoto's tijdens de openingsuren of op afspraak na de openingsuren. Er zijn meerdere afdrukken mogelijk. Wij werken volledig conform de fotovoorschriften voor paspoorten.

 

 

 

 

 

In de kijker:

Nieuwe actie

Indien u een fotoreportage boekt van minimum 1 uur krijgt u er gratis een mooie bewaardoos en 10 prints bovenop.

 

Actie geldig tot 11 oktober 2020